Bel Devisé

Klinisch psychologe, Systeem- en Gezinstherapeute

In 1998 behaalde ik het diploma van Licentiate in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Na mijn studies, startte ik mijn loopbaan binnen een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg. Geboeid door het werken met gezinnen en systemen, volgde ik de opleiding Systeem- en Gezinstherapie. Gefascineerd door theorie en praktijk, combineerde ik praktijkervaring in begeleidingen in verschillende contexten met de functie van onderzoeksmedewerkster aan de VUB. In een volgende periode van mijn loopbaan, deed ik projectcoördinatie in diverse projecten waar ontwikkeling, vorming, sensibilisering en coaching centraal stonden. Sinds 2009 had ik het voorrecht om als pedagogisch adviseur te werken in de kinderopvang, waar ik professionals coachte op vlak van pedagogisch beleid en gezinnen begeleidde in gezins- en opvoedingssituaties.

Interactie, communicatie en ontmoetingen met mensen vormden steeds de rode draad in de functies die ik uitvoerde. In mijn handelen, werk ik op maat en vanuit een globale aanpak. Respect en vriendelijkheid vormen voor mij de basis. Zowel in mijn persoonlijk leven als in mijn werk, ben ik een enthousiast en geëngageerd persoon.

U kunt bij mij terecht met uw vragen rond emotionele moeilijkheden, stressklachten, burn-out, vermoeidheid, dwangklachten, eetproblemen, slaapproblemen, relationele problemen, zingevingsproblemen,...

Samen gaan we op zoek om woorden te geven aan dingen die moeilijk lopen. Vanuit verbinding zoeken we naar omgangsvormen die het de omgang met anderen en jezelf meer harmonieus laten verlopen.

Ik ben officieel erkend door de Psychologencommissie onder het erkenningsnummer 732110926 en ik ben gebonden aan de beroepscode van de Belgische Federatie van Psychologen.


Doelgroep: kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen

Tarieven psychologische begeleiding:       
60 euro per uur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x