Ann Vande Broek

Diëtiste

Reeds jarenlang ben ik geïnteresseerd in voeding en de relatie ervan met gezondheid. Na een loopbaan van meer dan 20 jaren aan de KU Leuven als bio-ingenieur en doctor in de bio-ingenieurswetenschappen (wetenschappelijk onderzoek), heb ik een paar jaar geleden besloten om op professioneel vlak een nieuwe weg in te slaan. Ik besloot om mijn passie voor de voedingswetenschap en mijn wens om patiënten rond voeding te kunnen begeleiden te volgen en startte de opleiding tot diëtiste en voedingsdeskundige aan de UCLL te Leuven. Na deze studie was ik verbonden als wetenschappelijk medewerker aan Eetexpert VZW, het kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen, en werkte ik in het Obesitascentrum van het Jessa ziekenhuis te Hasselt.

In de huisartsenpraktijk kan je bij mij terecht voor volgende individuele voedingsbegeleiding:
• Gezonde en gevarieerde voeding
• Gezond vermageren (overgewicht en obesitas)
• Voeding na bariatrie
• Voeding bij hart- en vaatziekten (hoge cholesterol, hoge bloeddruk, …)
• Voeding bij diabetes
• Voeding bij ondergewicht
• Voeding bij maag- en darmklachten (obstipatie, diarree, prikkelbare darm, reflux,…)
• Voedingsallergieën en –intoleranties

Iedereen heeft zijn eigen eet- en leefgewoontes. Een persoonlijk voedingsadvies is van groot belang. Samen gaan we op zoek naar aangepaste voeding. Er wordt daarom altijd rekening gehouden met uw huidige eet- en leefpatroon en een nieuw voedingsschema wordt steeds in overleg opgesteld. Elk voedingsadvies moet daarnaast ook haalbaar zijn en dit ook blijven op lange termijn.


Afspraak enkel telefonisch via 016/253756

TARIEVEN:
De voedingsbegeleiding verloopt in verschillende sessies met volgende tarieven:
Intakeconsult: 60 euro (60 min consult + verwerking en opmaak van voedingsbegeleidingsplan)
Educatieconsulten: 40 euro (40 min consult) of 60 euro (60 min consult)
Opvolgconsulten: 40 euro (40 min consult)

Als zelfstandige diëtiste ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en erkend door het RIZIV (Erkenningsnummer: 5-64694-40-601). Bijna alle mutualiteiten(ziekenfondsen) komen deels tussen in de kosten voor het consulteren van een erkend diëtiste. Voor meer informatie kan je terecht op de site van jouw ziekenfonds. Samen vullen we de nodige formulieren hiervoor in.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x